fbpx
Бременост недела по недела

Алатки

Следење на плодностСледење на бременостСледење на бебиња

Испапчувања кои се зголемуваат околу ареолите нормално се појавуваат за време на средина од бременоста. Галактореата (секреција на млеко од брадавицата) вообичаено не се појавува сè до породувањето, но можно е да се појави почнувајќи од 5. месец од бременоста.